نظرسنجی
نظر شما در مورد این وبسایت چیست؟
عالی
59%
 
خوب
22%
 
معمولی
6%
 
ضعیف
11%
 
  • تلگرام
  • تلگرام
امروز
۱۳۹۸ شنبه ۲۹ تير
اِسَّبِت ١٧ ذو القعده ١٤٤٠
Saturday, July 20, 2019
کد : 4980      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۳ جمعه ۲۹ فروردين     
گروه مرتبط:  مامایی

بله عکس را موفق شدم ببینم . جواب را به علت مشکلی که در ارسال از مسیر سوالات بود برایتان خصوصی ارسال کردم . در اولین فرصت در قسمت مورد نظر ( آرشیو سوالات ) هم ، برایتان خواهم فرستاد.
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ شنبه ۳۰ فروردين
با سلام . تا قبل از این که تاخیر در پریود اتفاق بیافتد ، معمولا" تست حاملگی نمیبایست انجام شود . چون نتیجه آن قابل اعتماد نیست . برای همین اگر از وقت پریود شما گذشت ، آن وقت میتوانید تست بارداری را انجام دهید . و همانطور که در سوال قبلی نیز گفته بودم ،اگر آزمایش " بتا " در آزمایشگاه انجام شود ونتیجه مثبت شود آن وقت قطعا" باردار هستید . سلامت و موفق باشید
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۱ فروردين
با سلام مجدد . علائمی که گفتید هم از علائم قبل قائدگی و هم از علائم اوایل حاملگی میباشد .
و در این زمینه فقط تست بارداری کمک کننده است . اگر بریود شما منظم است میتوانید فردا آزمایش بارداری بدهید . انشاله که خبر های خوبی برایم داشته باشید . سلامت و موفق باشید
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت
متاسف شدم . حالت هایی که گفتید ، شاید به خاطر استرس و شاید هم به علت مشکل
گوارشی بوده . که شکر خدا برطرف شده . پاینده باشید
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
با سلام مصرف فولیک اسید جهت جلوگیری از نقص سیستم عصبی تجویز میشود .یعنی برای جنین مفید است واختلالی در جنین ایجاد نمی کند. پایدار باشید.
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ جمعه ۱۲ ارديبهشت
خواهش میکنم .مقدار مصرف و مدت استفاده از دارو را پزشکتان با توجه به تاریخچه ای
که از شما دارد تعیین می کند.اگر قبلا تنبلی تخمدان داشته اید باید سونوگرافی بدهید و با توجه به نتیجه
سونو دارو بگیرید.سلامت و موفق باشید.
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ جمعه ۱۹ ارديبهشت
شکر خدا . خوشحالم و تبریک میگم خدمتتون . نیازی به تکرار آزمایش نیست .بابت درد و حساسیت سینه ها که کم شده نگران نباشید . مصرف متفورمین متوقف شود و جهت مصرف آسپرین هم با پزشک تان مشورت کنید. فعلا" نیاز به مصرف داروی خاصی ندارید و تا سونوگرافی 2 هفته بعد باید صبرکنیم .مصرف فولیک اسید را ادامه دهید . امیدوارم که بارداری موفق و سلامتی را تجربه کنید .
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد
با سلام به دوست خوبم نیلوفر عزیز . توجه داشته باشید که بارداری پوچ معمولا"تکرار شونده نیست کما اینکه عکس ارسالی توسط شما در اولین سوالتان هم شاهدی دال بر عدم پوچ بودن یکی از بارداری های شماست .
ترشحات در بارداری طبیعی است . فعلا"نیازی به استفاده از شیاف هم ندارید . مهمترین آیتم مورد نیاز در این شرایط دوری از استرس است . برای این کار میتونین از دعا ، مناجات ، تمرکز و مراقبه و...
استفاده کنید و توجه به این که تقدیر بنده شما و دیگران ماورای تصورات بنده و شما ست . اعتماد به او که مقدر کننده اصلی است بسیار چاره ساز است .( من این روزها در یک مکان زیارتی هستم ، دعای من هم با شماست... ) نگران نباشید
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
با سلام . دردهای خفیف که با استراحت بهتر میشوند جای نگرانی ندارند . ترشحات هم اگر با سوزش و خارش همراه نیست ، طبیعی میباشند . ضمنا" در روز 42 از بارداری ، یک سونو گرافی جهت کنترل وضعیت جنین انجام دهید . انشاله که بارداری سلامت و موفقی داشته باشید .
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۲ خرداد
با سلام و سپاس . مورد غیر عادی در شرح حال شما وجود ندارد . سفتی سمت راست شکم ممکن است به علت کیست لوتئال حاملگی باشد که آن هم طبیعی است . به هر حال انجام سونوگرافی به نگرانی شما پایان خواهد داد . در مورد ترشحات تان ، بهداشت فردی را بیشتر رعایت کنید ، لباس زیر نخی پوشیده و روزی 2 بار لباس زیر تان را تعویض کنید . پس از شستشو خودتان را خشک نگه دارید . اگر ترشحاتتان بهتر نشد باید به پزشک مراجعه کنید . پایدار باشید
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ شنبه ۲۴ خرداد
با سلام به دوست عزیزم نیلوفر . اگر لقاح دیرتر اتفاق افتاده باشد تا یکی دو هفته ی دیگر قلب جنین رویت خواهد شد و در مورد حالت دوم نمیخواهم نظری بدهم چون نمیخواهم انرژی منفی داده باشم . بهتر است صبر کنیم . سلامت و موفق باشید
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد
دوست خوبم نیلوفر عزیز . من امیدواری ندادم . واقعا" باید صبر کرد . اگر قطب جنینی و قلب جنین تا یکی دو هفته ی دیگر رویت شود که یعنی حاملگی دیر تر اتفاق افتاده و مشکلی وجود ندارد . و اگر خدای نکرده تا 2 هفته ی دیگر قلب جنین رویت نشود نشان دهنده ی حاملگی پوچ میباشد . ( که تکرار حاملگی پوچ بعید به نظر میرسد و در این صورت نیاز به بررسی و مشاوره ی ژنتیک دارد ) . بیایید فعلا" خوشبین باشیم .
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ خرداد
متاسفانه اگر هماتوم ، اطراف ساک حاملگی زیاد باشد ، منجر به سقط خواهد شد . و معمولا" نیاز به دارو نیست . و سقط به خودی خود اتفاق میافتد .اگر تمایل داشتید نتیجه ی سونو را برایم ارسال نمایید .کیست تخمدان تان هم کیست لوتئال حاملگی است و خود به خود ازبین میرود . پس از مدتی دوری از این فضا و تمدد اعصاب ، نسبت به مشاوره ژنتیک اقدام نمایید .
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ خرداد
لطفا" مقدار IgG و IgM را در مورد سرخجه و سایتومگالو ویروس همراه با نرمال رنج برایم ارسال کنید .
هپارین برای جلوگیری از لخته شدن خون در موارد مختلف کاربرد دارد . سلامت و پیروز باشید
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۹ خرداد
با سلام . در سونوی شما ساک حاملگی کوچکتر از سن تقویمی حاملگی شما و بدون قطب جنینی و ضربان قلب رویت شده . که با توجه به اندازه ی ساک حاملگی ( این دیده نشدن ) طبیعی میباشد .و اگر تا نهایتا" 2 هفته ی دیگر قطب جنینی و صدای قلب دیده نشود سقط حتمی خواهد بود . لذا همانطور که گفتم گذشت زمان نتیجه ی بارداری شما را مشخص میکند . اگر چه که خونریزی اطراف ساک حاملگی زیاد است اما باز نسبت به جذب خونریزی ها و یا سقط نمیتوان نظر قطعی داد . با توجه به وضعیت موجود احتمال سقط بیشتر از ادامه ی حاملگی میباشد . اما نتیجه ی 100 % را گذشت زمان مشخص خواهد کرد . سفتی سینه هایتان هم علامت مشخصه ی سقط و یا ادامه ی حاملگی نیست . انشاله که هرچه خیر و صلاح شماست پیش بیاید .
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ شنبه ۳۱ خرداد
اگر از زمان سونوی قبلی یک هفته گذشته باشد ، سونوگرافی واژینال میتواند در تشخیص وجود قطب جنینی و قلب جنین و پیش بینی ادامه ی بارداری کمک کننده باشد . امیدتان به خدا باشد
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير
با سلام و سپاس . هیچ چیزی غیر ممکن نیست ، اما قطعیت موضوع را سونوگرافی مشخص خواهد کرد .
اگر 10 روز از سونوی قبلی میگذرد فردا هم میتوانید سونو گرافی بدهید . سلامت و موفق باشید
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ شنبه ۷ تير
با سلام . از بابت این خبر متاسف شدم . اگر بعد از مصرف دارو برای سقط ، سونو گرافی انجام نداده اید ، حتما" یک سونو گرافی برای تایید تخلیه ی کامل محصولات حاملگی ، انجام دهید . چون باقی ماندن بقایای حاملگی ،
ایجاد عفونت و انقباضات رحمی و به دنبال آن درد و خونریزی خواهد کرد . پاینده باشید
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۲ تير
به مراکزی مثل ابن سینا ،صارم یا رویان می توانید مراجعه کنید.به خدا توکل کنید
در ضمن سونوگرافی کنترل را حتما" انجام دهید.سلامت و موفق باشید
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۳ تير
با سلام .خوشحالم که باردار هستید انشااله زایمان راحت و سلامتی داشته باشید .چون در جریان سیر بارداری شما نیستم ،علت اصرار پزشک معالجتان را نمی دانم .بهتر است از خودشان سوال بفرمایید .
زمان پاسخ به سوال : ۱۳۹۴ شنبه ۹ آبان