نظرسنجی
نظر شما در مورد این وبسایت چیست؟
عالی
59%
 
خوب
22%
 
معمولی
6%
 
ضعیف
11%
 
  • تلگرام
  • تلگرام
امروز
۱۳۹۸ شنبه ۳۰ شهريور
اِسَّبِت ٢١ محرم ١٤٤١
Saturday, September 21, 2019
جستجو:

سلام دوست عزیز وقت بخیر، شما پاسخ سوال خود را از این مقاله می‌توانید کسب کنید
https://madarsho.com/gettingpregnant/fertility/checkups/%D9%85%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C
سلام دوست عزیز وقت بخیر، جلو افتادن قاعدگی ارتباطی با آماده‌شدن رحم ندارد.
اگر الگوی خونریزی ‌قاعدگی مثل همیشه نیست، بهتر هست آزمایش خون بارداری انجام شود.
سلام دوست عزیز وقت بخیر، بله 4 وعدع کافی است
سلام دوست عزیز وقت بخیر، با توجه به این واکسیناسیون کامل تا این سن انجام شده ابتلا به سیاه‌سرفه بسیار بعید به نظر می‌رسد و نیاز به بررسی بیشتر و تشخیص دقیق‌تر وجود دارد.
سلام دوست عزیز وقت بخیر، با توجه به شرایطی که می‌فرمایید قبل از هرچیز نیاز است به مادر آمورش تغذیه داده شود، شاید علت اصلی وزن نگرفنن رفلاکس به تنهایی نباشد.
سلام دوست عزیز وقت بخیر، شیر AR مشکلی نداره حتی اگر ریفلاکس نداشته باشد ولی با این علائم بهتر است تا توسط پزشک متخصص ویزیت شود.
سلام دوست عزیز وقت بخیر، اصلا غذای کمکی را شروع نکنید و ثانیا برای تغییر رژیم دارویی به پزشک متخصص مراجعه کنید.
سلام وقت بخیر دوست عزیز، بله، افزایش دفعات دفع می‌تواند بعلت دارو باشد، اما تصمیم با پزشک کودک است که دارو را تجویز کرده‌اند
سلام دوست عزیز وقت شما بخیر، کودک پایش رشد می‌شود؟
نمودار وزن‌گیری رسم می‌شود؟
نمودار وزن‌گیری موازی با نمودار بدو تولد، رسم‌شده؟
سلام دوست عزیز وقت بخیر، بر اساس فقط 2 عدد نمی‌توان تصمیم گرفت و نیاز به رویت منحنی رشد است ولی به طور کلی تا سن 6 ماهگی شیرخوار باید به بیش از 2 برابر وزن تولد رسیده باشد که این عزیز به این معیار دست یافته است.
درود به شما دوست عزیز، در صورت تشخیص درست ریفلاکس، درمان دارویی که انجام شده، اونچه به عهده مادر هست ایجاد حس اطمینان و امنیت برای کودک است که این امر جز با آرامش و اطمینان خود مادر میسر نمی‌شود.
درود به شما دوست عزیز، در صورت تشخیص درست ریفلاکس، درمان دارویی که انجام شده، اونچه به عهده مادر هست ایجاد حس اطمینان و امنیت برای کودک است که این امر جز با آرامش و اطمینان خود مادر میسر نمی‌شود.
سلام خدمت شما دوست عزیز، این اتفاق کاملا طبیعی است و معمولا عادتی، هرچند بصورت دقیق نمی‌توان نظر داد اما سعی کنید بجای مصرف دارو از روند طبیعی رشد یک کودک آگاه باشید و فقط و فقط در صورت تشخیص یک اختلال، به کودک دارو بخورانید.
سلام خدمت شما دوست عزیز، با توجه به کم‌وزنی کودک در بدو تولد و احتمال تولد زودرس نوزاد و نیاز به شیرخشک مخصوص کودکان نارس، بهتر هست با پزشک طفل یا دکتر داروساز داروخانه در این زمینه مشورت کنید‌
سلام وقت بخیر دوست عزیز، نگران نباشید، تداخل خاصی وجود ندارد، از طرفی اگر عفونت حاد و شدید نیست، تاخیر در مصرف فلوکونازول هم اهمیت چندانی ندارد.
دوست عزیز سلام وقت شما بخیر، این حالت هم می‌تواند نرمال باشد( یعنی زور زدن و قرمز شدن) و رنگ مدفوع هم نشانۀ نکته پاتولوژیک نیست. سفتی مدفوع با هر شیر خشکی دیده می‌شود و در مجموع از این حالت نمی‌توان به تشخیص حساسیت به شیر گاو رسید.
دوست عزیز سلام وقت بخیر، این داروها فقط باید توسط پزشک تجویز شوند و ملاحظات خاص خود را دارند. سر خود کاری نکنید و حتما هر چه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید.
سلام دوست عزیز وقت بخیر، به هر حال این علائم می‌توانند به نفع رفلاکس گوارش باشد و باید توسط پزشک ویزیت شود تا درمان‌های لازم شروع شوند.