نظرسنجی
نظر شما در مورد این وبسایت چیست؟
عالی
59%
 
خوب
23%
 
معمولی
5%
 
ضعیف
10%
 
  • تلگرام
  • تلگرام
امروز
۱۳۹۵ يکشنبه ۸ اسفند
اِلأَحَّد ٢٩ جمادي الاولي ١٤٣٨
Sunday, February 26, 2017
جستجو:

با سلام و سپاس .خیر مشکلی پیش نمی آید فقط بهتر است در خوردن کلیه مواد غذایی میانه رو بوده و زیاده روی نکنید .
سلام عزیزم
نگران نباشید با توجه به اینکه سن جنین در سونو بر اساس اندازه گیری اندامها تعیین میشود و پزشک هم بر اساس تاریخ پریود آنرا تخمین میزند معمولا 1تا2 هفته بین ایندو تفاوت وجود دارد و با توجه به سن بارداريتون که 30 هفته میباشد وزن جنین بطور نرمال در این سن بین 1300تا1500 گرم میباشد بنابراین وزن جنین شما کاملا در محدوده طبیعی است.
سلام عزیزم
اگر درد برای شما قابل تحمل نیست می تونید استفاده کنید اما در هر حال توصیه پزشکان اینست که در
بارداری(بخصوص سه ماهه اول و آخر) حدالمقدور باید از مصرف دارو خودداری شود .
با سلام .بهتر است دیگر مصرف نکنید و می توانید از قرص استامینوفن 500 برای کاهش درد استفاده کنید .
سلام شما باید از نظر قند خون چک شوید اگر قند بالا نبود با مشاوره پزشکتان مایعات بیشتر مصرف کنید و مدتی دیگر سونوی اندازه گیری اندکس مایع امنیتوک بدهید
با سلام .بله هرگونه مالش و ماساژروی ناحیه ی کمر می تواند باعث شروع دردهای زایمانی شود ،دیگر اینکار را نکنید استراحت و مصرف مسکن مثل استامینوفن دردتان را کم می کند .
با سلام و سپاس .یک بسته قرص را مصرف کنید و بعد از اتمام آن روز 3 پریود سونو مجدد دهید اگر کیستها رفع شده باشد نیاز به مصرف مجدد دارو ندارید .
سلام عزیزم
علت باردار نشدنت اینه که شما در روزهایی نزدیکی کردید که هنوز تخمک آزاد نشده بود (معمولا از روز 11 تا 16 احتمال تخمک گذاری بالاست ) و در مورد زودتر پریود شدن توصیه میشود جهت بررسی سونوگرافی از رحم و تخمدانها و همچنین آزمایش چکاپ هورمونی انجام دهید بهتر است فعلا طبق دستور پزشک داروها را ادامه دهید تا انشاالاه باردار شوید.
موفق باشید.
سلام همان قرص فرفولیک کافی است.درمورد امگا و کلسیم دستور پزشک را اجرا کنید.برای سرماخوردگی پزشک بروید خودشان داروی مجاز برای درمان سرماخوردگی میدهد.
سلام عزیزم
داروها عفونت را از بین میبرد اما درمان زخم زمانبره اگر میتونی با جواب تست بیا مطب تا زخم رو هم برات درمان کنم اگر نه پیش هر پزشکی ميري باید پیگیری کنی تا زخمت کاملا خوب بشه.
بله تو تلگرام هم میتونی جواب بزاري
سلام عزیزم
در جواب پاپ اسمير خوشبختانه موردی دال بر بدخیمی مشاهده نشده و فقط عفونت قارچی دیده شده
تجویز دارو توسط پزشک با توجه به معاینه واژينال انجام میشود اما اگر پماد و آمپولها را پزشکتون قبل از جواب تست تجویز کرده حتما با جواب مجددا مراجعه کنید چون لازمه دارو جهت درمان عفونت قارچی برای شما تجویز کنه.
شماره تلفنم که خواسته بودید:مطب: تهران 66132168
همراهم:09125152253
وقتی تخمکگذاری انجام می شود و تخمک رها می گردد باقیمانده آن تشکیل جسم لوتئال یا کیست جسم زرد را می دهد .
سلام عزیزم
در حالت طبیعی تخمدانها این هورمون را بطور منظم ترشح میکنند و در مورد کسانی مثل شما که تخمدانهاي تنبل دارند و این هورمون توسط تخمدانها ترشح نمیشود باید بطور مصنوعی توسط دارو وارد بدن شما شود و بتدریج با از بین بردن علت تنبلی تخمدان این هورمونها از تخمدان ترشح خواهد شد و در واقع با تجويز دوفاستون پزشک قصد تنظیم هورمونها را دارد.
سلام عزیزم
با توجه به پریود شدن شما و انجام سونوگرافی روز 9سیکل قاعدگی ضخامت آندومتر بالا میباشد احتمالا کیست جذب شده و در سونوگرافی دیده نشده در مورد اندازه فوليکول هم
سایز آن کاملا مناسب میباشد و اگر دوره های سیکل قاعدگی شما 28تا30 روز باشد احتمالا زمان تخمک گذاری روز 13 الی15 میباشد و اگر شما در این محدوده زمانی نزدیکی داشته باشید احتمال بارداري وجود دارد .
با سلام .آزمایشات و سونوی شما نرمال است .جسم لوتئال در تخمدان راست هم بدون نیاز به مصرف دارو تا سیکل بعدی از بین می رود .